icon_radio

RÀDIO Destacats

BLOG

Les companyies JAM i Farrés Brothers seran les protagonistes del Cicle Km.0, que organitza el Teatre de l’Aurora 

Aprofitant les festes nadalenques, torna a l’Aurora aquesta iniciativa que permet als espectadors gaudir d’espectacles de qualitat per a tots els públics, creats per companyies d’Igualada i l’Anoia. En aquesta ocasió, en el marc d’aquest cicle es podran veure els espectacles “Le Voyage” de Jam, que es representarà els dies 29 i 30 de desembre, i “Dins el cau del tabalet” de Farrés Brothers i Cia, que arribarà, al Teatre de l’Aurora, el 7 i 8 de gener.

El primer espectacle que es programarà dins la 8a edició d’aquest cicle serà “Le Voyage” de JAM. Una obra que posa el focus sobre els refugiats i migrants, i en el viatge que han d’emprendre cap a una nova vida. Una reflexió profunda sobre aquest col·lectiu però en clau d’humor i de clown. “Le Voyage” es representarà el 29 i 30 de desembre, a les sis de la tarda.

D’altra banda, el dia 7 de gener, a les 5, 6 i 7 de la tarda, i el 8 de gener, a les 12 del migdia i a les 5 i 6 de la tarda, es podrà veure a l’Aurora, l’adaptació teatral del conte “Dins el cau del tabalet”. Un espectacle d’ombres, a càrrec de Farrés Brothers.

Podeu trobar més informació sobre el Cicle Km.0 al web teatreaurora.cat.

tornar_radioIgualada