icon_radio

RÀDIO Destacats

BLOG

Les dades de Salut dels darrers cinc dies augmenten fins a 507 les defuncions amb COVID19 a la comarca de l’Anoia. Els positius a la Conca; 7 en cinc dies

Pel que fa els casos detectats amb PCR, segons el departament de Salut, segueixen augmentant a la Conca d’Òdena, però ho fan a un ritme molt baix. En els darrers cinc dies, a la ciutat d’Igualada s’han detectat 3 casos positius per coronavirus. Això fa que a la capital de l’Anoia s’hagin detectat 689 casos positius des de l’inici de la pandèmia. Pel que fa la resta de municipis de la Conca d’Òdena també registren un petit augment en els últims cinc dies. A Vilanova del Camí hi hagut un cas positiu en les darreres hores, i ara ja són 233 les persones que se’ls ha fet la prova i han donat positiu. A Santa Margarida de Montbui, en els darrers cinc dies, hi ha dos casos més, i es situen amb 144 positius. Finalment, al municipi d’Òdena s’ha detectat un positiu en els darrers cinc dies, i la xifra total es situa en 40.

Aquestes són dades facilitades pel departament de Salut, actualitzades dia a dia, i que demostren que el virus encara circula per la Conca d’Òdena, però ho fa, cada dia, amb una incidència força baixa. Malgrat tot, des de les autoritats sanitàries es demana seguir les mesures de protecció.

tornar_radioIgualada