icon_radio

RÀDIO Destacats

BLOG

Les defuncions amb COVID-19 a l’Hospital d’#Igualada s’eleven a 119 des de l’inici de la pandèmia i els casos donats d’alta a 526 

Segons les dades facilitades pel Consorci Sanitari de l’Anoia aquest dimecres a la tarda, en els darrers 7 dies, una persona ha mort amb coronavirus a l’Hospital d’Igualada i el nombre total de defuncions en aquest centre hospitalari des de l’inici del brot es situa, en aquests moments, en 119 persones. Pel que fa el nombre de casos positius, el centre ha comptabilitzat un total de 1.182, des del 8 de març, dels quals 10 s’han produït en la darrera setmana, i d’aquests un, en les últimes 24 hores.

Com a dada positiva, cal destacar que 526 persones han rebut l’alta hospitalària des de l’inici de la pandèmia, 7 d’elles en la darrera setmana.

Pel que fa a la situació de la UCI, en aquests moments hi ha 5 pacients ingressats per COVID-19, i al conjunt de l’hospital són 15 les persones ingressades per coronavirus. Quant a la plantilla de professionals del centre, actualment dels 894 professionals que treballen a l’Hospital, 24 es troben en confinament.

L’Hospital d’Igualada continua treballant per recuperar la normalitat

El Servei d’Urgències continua augmentant la seva activitat en pacients no covid, tot i que encara no arriba als nivells previs a la pandèmia. L’activitat quirúrgica, tant programada com urgent, va incorporant diferents especialitats amb tots els quiròfans operatius. Pel que fa les consultes externes una part de visites es realitzen encara per via telemàtica  i les altres en model presencial. En relació a la represa d’acompanyament als pacients ingressats a planta, que no siguin COVID-19, poden rebre la visita d’un acompanyant o familiar, sota estrictes normes d’higiene i salut per tal de mantenir al màxim de seguretat, tant dels visitants com dels pacients i dels professionals.

Per a qualsevol dubte, l’Hospital posa a disposició el telèfon d’admissions d’hospitalització 93 807 56 00 o bé es pot contactar a través de la web mitjançant el formulari CONTACTA AMB NOSALTRES.  Aquests són: Consorci Sanitari de l’Anoia: bit.ly/contactaCSA o Hospital d’Igualada: bit.ly/hospitaligualada.

tornar_radioIgualada