icon_radio

RÀDIO Igualada notícies vespre

BLOG

Les empreses de l’Anoia impulsen una acció per aconseguir mascaretes sanitàries

Un grup d’empreses anoienques, amb el suport de la Unió Empresarial de l’Anoia, ha impulsat la iniciativa “Tots som la Conca” per poder adquirir mascaretes mèdiques. S’ha dut a terme a causa de la delicada situació de confinament en què es troben els 4 municipis confinats pel coronavirus, amb el creixent nombre de contagis i les limitacions de material sanitari.

Aquesta és una acció oberta a tothom i que té l’objectiu d’arribar a un centenar d’empreses i uns 2.000 particulars per aconseguir la xifra de 70.000 euros que permetria una compra d’entre 35.000 i 40.000 mascaretes per al seu repartiment. Una vegada aconseguides, les faran arribar a l’Hospital d’Igualada i als diferents Ajuntaments de la Conca d’Òdena per al seu repartiment de forma gratuïta entre la població d’aquests quatre municipis afectats.

Com a impulsors d’aquest projecte, Josep Bassols, David Jaume, Gaetano Sciandra i Pep Méndez, han fet una crida a la solidaritat de la Conca d’Òdena i han afegit que “les empreses de l’Anoia han de ser el motor per frenar la propagació del virus comprant 35.000 mascaretes”. La Unió Empresarial de l’Anoia celebra aquesta iniciativa, i han mostrat el ple suport de l’entitat. D’aquesta manera, el president de la UEA, Joan Domènech, ha afirmat que esperen que amb la col·laboració de tots, aquesta acció sigui possible”.

Les empreses que vulguin col·laborar a la iniciativa poden fer una transferència bancària, i els particulars poden fer l’aportació a través de PayPal. Tots els detalls de la campanya es pot trobar a http://cardiosos.com/index.php/noticies-2/648-tots-som-la-conca.

Per les xarxes també es farà difusió d’aquesta iniciativa amb les etiquetes #totssomlaconca #els2000delaConca #les100delaConca, fent-se també ressò de les iniciatives existents #yomequedoencasa #homenajesanitarios.

tornar_radioIgualada