icon_radio

RÀDIO Igualada notícies vespre

BLOG

Les entitats esportives de la comarca compten amb un nou servei d’atenció i assessorament

Aquesta tardor, el Consell Esportiu de l’Anoia engega un nou Servei d’Atenció a les Entitats Esportives (SAEE) de la comarca. El servei és gratuït i hi podran recórrer totes les entitats esportives i les no esportives que desenvolupin programes d’esports amb infants, joves, adults o persones grans.

Aquest nou servei té com a objectiu informar de l’actualitat i de les novetats del sector, de formar sobre temes relacionats amb el procés de regularització de les entitats esportives o de qualsevol altre àmbit de la gestió diària. A més de relacionar els representants de les entitats amb altres persones i professionals del sector.

L’atenció serà telefònica a través del número 676 621 829, i en horari de dilluns i dimecres, de 15:30 a 19:30 hores, i dimarts i dijous, de 10 a 14 hores.

La presidenta del Consell Esportiu de l’Anoia, Patrícia Illa, declara que “la nostra màxima és promoure l’activitat física entre infants i joves de tota la comarca” i afirma que porten temps treballant per solventar tota la problemàtica que s’estan trobant ja sigui municipis o entitats esportives per la manca d’assessorament.

El conseller comarcal de cultura i esports, Rafel Galván, afirma que cal seguir apostant per l’esport a l’Anoia i una manera de fer-ho és atenent al teixit esportiu. Amb tot això, amb motiu de la pandèmia s’han hagut d’assumir nous protocols i aquest servei pretén ser d’utilitat també en aquest sentit.

Podeu trobar tota la informació a la pàgina web www.ceanoia.cat/saee.

tornar_radioIgualada