icon_radio

RÀDIO Igualada notícies vespre

BLOG

Les instal•lacions de Circuit Parcmotor de Castellolí van tenir una ocupació de més de 200 dies l’any 2021

L’equipament ha recuperat bona part de l’activitat que registrava abans de la pandèmia i continua sent un pol d’atracció important per a les marques d’automoció. Ho demostren xifres com la dels dies d’ocupació, que el 2021 va ser de més de 200.

Concretament, l’any passat el complex esportiu de Castellolí va tenir el circuit de velocitat ocupat un total de 158 dies, amb la presència de grans marques automobilístiques com McLaren, Toyota i Hankook. L’àrea off-road va enregistrar activitat un total de 62 dies i el Campus Motor Anoia, 25 dies.

Moltes marques d’automoció aposten pel Circuit Parcmotor com a espai clau on posar a prova els seus darrers avenços tecnològics, així com per a realitzar-hi presentacions de producte, formacions, tota mena d’esdeveniments corporatius i rodatges audiovisuals. També s’hi fan cursos, com el de trial i motocròs que s’hi farà aquest estiu amb la col•laboració de l’Escola de Trial Maria Giró i l’Ajuntament de Castellolí.

El director de Circuit Parcmotor, Ton Pons, assegura que aquestes dades demostren que la gestió del circuit “és solvent” i que l’equipament esportiu “genera riquesa a la comarca , ja que treballem amb molts proveïdors locals, alhora que posiciona qualitativament Castellolí i l’Anoia”.

Podeu trobar més informació sobre el Parc Motor a www.circuitparcmotor.com

tornar_radioIgualada