icon_radio

RÀDIO Destacats

BLOG

Les JERC demanen a Marc Castells que no torni a pactar, mai més, amb PSC i PP a Igualada

Les Joventuts d’Esquerra Republicana de Catalunya (JERC) recorden que el govern de Marc Castells ha pactat, en aquest mandat, fins a 4 cops amb el PSC i 2 amb el PP les decisions més importants del consistori igualadí: els impostos i els pressupostos municipals. Malgrat que aquesta vegada no han pactat les ordenances del 2018, la JERC recorda que aquests dos partits són els que han perpetrat el cop d’estat contra el Catalunya i que ha empresonat a Sánchez i Cuixart. Es per això que les joventuts d’ERC demanen que l’alcalde “signi públicament” que no hi tornarà a pactar “sota cap concepte”.

El jovent independentista considera “inadmissible” que Castells busqui el suport de dos partits que “han activat tota la seva maquinaria contra Catalunya, que han multat amb 5 milions d’euros a l’expresident Mas, que han sigut els botxins que van ferir a més de 1000 ciutadans el passat 1 d’octubre, que han posat a la presó a Jordi Sánchez i Jordi Cuixart saltant-se l’estat de dret, que ara destrueixen l’autogovern de Catalunya amb l’article 155 i que a més a més ens titllen de nazis dia sí dia també”. Pels republicans ja era “profundament indignant i decebedor” que Castells demanés suport al PP i al PSC enmig del procés independentista, malgrat no necessitar-lo, però després de la indigne actuació de PP i PSC ara seria un “insult” i una “absoluta falta de respecte” pels ciutadans que “Marc Castells hi pactés”.

Alhora, les JERC demanen a l’alcalde Castells que “no sigui orgullós” i li recorden que si vol millorar la fiscalitat i els pressupostos, en benefici de la majoria dels igualadins, escolti les propostes d’ERC “tant amb els pressupostos com amb els impostos” .

tornar_radioIgualada