icon_radio

RÀDIO Igualada notícies vespre

BLOG

Les mascaretes que va comprar la CGT arriben a l’Hospital d’#Igualada

Les mascaretes que va comprar CGT Anoia fa unes setmanes, han arribat a l’Hospital d’Igualada després de complir tots els requisits legals. S’ha aconseguit malgrat les complicacions que l’administració ha decretat per la compra del material de seguretat indispensable per a què el personal sanitari faci la seva feina. Cal recordar rque la comanda de mascaretes tipus FFP2, per valor de 6000 €, es va fer mitjançant els vincles de les seccions sindicals de la CGT del sector sanitari de Tarragona i sanitaris xinesos, que ara volen tornar la solidaritat.

Acció reivindicativa del Primer de Maig

A la jornada prèvia a l’1 de maig, activistes de la CGT Anoia van desplegar una pancarta davant de la seu de la Unió Empresarial de l’Anoia. A la pancarta es podia llegir “Les nostres vides, els seus negocis. Desemmascarem l’avarícia de la patronal”. L’objectiu de l’acció era assenyalar el paper de la patronal a la precarització de les condicions laborals de les treballadores.

Durant el desplegament també es va llegir el següent manifest: “El Covid-19 impedeix que l’1 de Maig sortim al carrer a manifestar-nos com cada any per reivindicar els nostres drets. Ara més que mai recordem: La patronal anteposa els diners a la vida. La seva avarícia també és una pandèmia. El capitalisme és el virus. Les nostres vides, els seus negocis. Desemmascarem l’avarícia de la patronal”.

tornar_radioIgualada