icon_radio

RÀDIO Destacats

BLOG

Les obres de la 1a fase de la Via Blava Anoia començaran el proper mes de febrer

Així ho han confirmat els diputats de Turisme de la Diputació de Barcelona, Abigail Garrido, i el d’Infraestructures i Espais Naturals, Pere Pons, durant una trobada celebrada, aquest passat mes de desembre a la Pobla de Claramunt, amb els alcaldes dels cinc municipis implicats en la Via Blava Anoia. Concretament els de Santa Margarida de Montbui, Jorba, Igualada, Vilanova del Camí i la Pobla de Claramunt.

Durant aquesta reunió, Pons ha anunciat que, després d’anys de treball, les obres de la Via Blava Anoia “s’iniciaran el proper mes de febrer”. Per la seva part, la diputada Abigail Garrido ha destacat que aquest projecte vetlla “per la sostenibilitat i pel turisme responsable”.

El projecte de les Vies Blaves consistirà en la rehabilitació de les lleres dels rius Llobregat, Cardener i Anoia per fer-les transitables, tant a peu com en bicicleta. El president de la Mancomunitat i alcalde d’Igualada, Marc Castells, ha assenyalat que la realització d’aquest projecte comportarà “molts beneficis per al territori”. Per últim, el vicepresident del Consell Comarcal de l’Anoia, Jordi Cuadras, ha assenyalat que les Vies Blaves seran un “nou atractiu turístic” de la comarca.

La trobada a La Pobla va servir també per constituir la Taula de Coordinació entre la Diputació i els municipis per on passarà la Via Blava Anoia. Un mecanisme que tindrà l’objectiu d’anar informant sobre com van avançant les diferents actuacions del projecte.

tornar_radioIgualada