icon_radio

RÀDIO Destacats

BLOG

Les obres de l’enllaç a la Ronda Sud amb Igualada ja estan en marxa

Les actuacions de la nova connexió, que s’ubicarà entre els actuals enllaços de Sant Maure i de Vilanova del Camí, ja s’han iniciat a la zona de Vilanova i de Montbui. Fa més de 12 anys que es va inaugurar la Ronda Sud d’Igualada sense cap entrada a la ciutat i ara aquest accés ja s’està fent realitat. Aquest nou enllaç costarà 12 milions d’euros, les obres tenen un termini d’execució de 18 mesos, i estarà format per dues rotondes i un vial d’un quilòmetre amb dos carrils.

L’alcalde d’Igualada, Marc Castells, assegura que amb motiu d’aquestes obres, a partir del mes de març hi haurà restriccions de mobilitat greus a la Ronda del Rec i demana paciència a la ciutadania.

El projecte s’emmarca en un seguit d’intervencions que afectaran directament l’actual aspecte de la zona del Rec i inclourà la construcció d’un pont sobre el riu Anoia, que connectarà amb la ronda del Rec a l’alçada del carrer Misericòrdia.

En aquest sentit, Castells, afirma que les obres també permetran guanyar una millora visual i paisatgística molt gran per la ciutat, ja que comptaran amb l’eliminació d’almenys tres torres de mitja tensió.

Aquesta obra abasta tres termes municipals: Igualada, Vilanova del Camí i Santa Margarida de Montbui. De fet, l’enllaç a Vilanova serà de dues direccions.

Per últim, Castells, ha qualificat aquest projecte com una “resolució a un greuge històric” i ha agraït al govern de la Generalitat de Catalunya que hagi fet possible “una de les obres més importants que s’ha fet mai a la ciutat”.

tornar_radioIgualada