icon_radio

RÀDIO Destacats

BLOG

Les obres de millora el paviment del carrer Sant Pau estaran abans de Festa Major

De fet, el govern municipal espera que a final del mes de juliol aquesta intervenció estigui del tot finalitzada. El gran objectiu és que la pavimentació del carrer estigui preparada per acollir l’activitat cultural de l’Ateneu durant la Festa Major, i sobretot per l’inici del nou curs escolar. El ritme de les obres fa pensar que aquesta intervenció es finalitzarà en el termini previst, i els primers dies del mes d’agost ja estigui operatiu la nova pavimentació.

Aprofitant la baixada de trànsit de vehicles i persones, coincidint amb la reducció de l’activitat escolar i cultural al recinte de l’Ateneu durant els mesos d’estiu, l’Ajuntament d’Igualada duu a terme aquests dies la millora del carrer Sant Pau. Els llambordins d’aquesta via presentaven deformacions molt importants, fruit sobretot del pas continuat de vehicles, fet que provocava acumulacions d’aigua i molèsties a conductors i vianants.

Amb un pressupost de 25.700 euros, s’estan arrencant, recol·locant i anivellant els llambordins malmesos i s’estan modificant els embornals existents per a formar nous drenatges soterrats, que ajudin a evacuar l’aigua de pluja. Les obres tenen una durada prevista de quatre setmanes i, a dia d’avui, encara resten aproximadament quinze dies de treballs.

tornar_radioIgualada