icon_radio

RÀDIO Destacats

BLOG

Les obres del Campus de Salut continuen a bon ritme i estaran acabades a finals d’any

El nou edifici, situat al costat del 4DHealth, continua avançant i compleix els terminis que s’havien estipulat. De fet, tot fa pensar que a finals d’aquest 2022 s’acabarà l’obra. Ara mateix ja han finalitzat els treballs de la part estructural i els esforços es centren en la instal·lació de serveis i en les divisions interiors.

L’edifici que s’està construint presenta una estructura moderna i funcional de 3.500m2 amb diverses aules, laboratoris i zones comunes. El nou Campus Salut tindrà capacitat per a 500 nous estudiants i acollirà el Grau en Infermeria i el Doble Grau en Nutrició Humana i Dietètica i Fisioteràpia. La posada en funcionament d’aquest edifici, juntament amb un seguit de millores que es faran en aquesta zona, faran que l’entorn del Passeig es revitalitzi.

Aquest nou Campus és la inversió més gran que ha fet mai l’Ajuntament d’Igualada. Des del govern municipal, asseguren que és una demostració més d’una clara aposta pel coneixement i per la Igualada del futur. El nou Campus Salut d’Igualada suposa una inversió de sis milions d’euros que aporten a parts iguals l’Ajuntament d’Igualada, la Generalitat de Catalunya i la Diputació de Barcelona.

 

tornar_radioIgualada