icon_radio

RÀDIO Igualada notícies vespre

BLOG

Les ocupacions més sol•licitades per les empreses a l’Anoia són els empleats administratius, personal de neteja i venedors de botigues

En el marc del projecte “XaloCompetències”, la Diputació de Barcelona ha elaborat un rànquing amb les deu ocupacions més sol·licitades a la província de Barcelona recollides al web d’ofertes Xaloc. En concret a l’Anoia, els empleats administratius, personal de neteja i venedors de botigues encapçalen les professions més demandades.

“XaloCompetències” neix amb l’objectiu de proporcionar a la ciutadania informació rellevant i recursos sobre el mercat de treball. En concret, consta de tres eines: infografies de les deu ocupacions més demandades, una guia sobre les competències clau i unes fitxes ocupacionals per descobrir quin són els requisits i competències sol·licitades en les diferents ocupacions.

Actualment, la web de Xaloc, impulsada per la Diputació de Barcelona, gestiona diàriament més de 1.000 ofertes i va rebre, l’any passat, gairebé 4 milions de visitants únics i va registrar 10,1 milions de pàgines vistes.

Per últim, destacar que, segons la diputada de Desenvolupament Econòmic, Turisme i Comerç de la Diputació de Barcelona, Eva Menor, “tot i la davallada socioeconòmica provocada per la pandèmia, els resultats d’activitat durant aquest període han registrat un augment de gairebé el 18% de les insercions i un 7,5% la taxa d’inserció, respecte l’any 2020.

tornar_radioIgualada