icon_radio

RÀDIO Igualada notícies vespre

BLOG

Les participants en el curs gratuït de Tècniques de Confecció Tèxtil inicien les pràctiques en empreses locals

Les catorze persones que participen a Igualada en aquesta formació van finalitzar el passat mes de juliol la fase teòrica del curs i, des d’aleshores i fins aquest octubre, estan duent a terme la part pràctica. Aquest curs, que és gratuït, vol contribuir a millorar les competències de persones en recerca de feina i, alhora, estimular la formació de nous perfils professionals que cobreixin les mancances de les empreses locals del sector tèxtil.

El curs de Tècniques de Confecció Tèxtil s’ha impartit presencialment a l’Igualada Fashion Lab i a l’edifici d’Ignova Tecnoespai de la capital de l’Anoia. Entre mitjans de maig i mitjans de juliol s’hi va desenvolupar la part teòrica, amb 250 hores, i ara mateix s’està portant a terme el vessant pràctic, que consta de 80 hores d’estada en empreses locals.

Aquesta és una iniciativa formativa que s’emmarca en el pla de treball ACTE: Apostem per enfortir el sector tèxtil, impulsat per l’Ajuntament d’Igualada, juntament amb l’Agrupació Tèxtil FAGEPI i l’Igualada Fashion Lab.

tornar_radioIgualada