icon_radio

RÀDIO Destacats

BLOG

Les polítiques d’urbanisme i el POUM enceten el primer debat de precampanya electoral per les properes eleccions municipals

La setmana passada es va fer un debat electoral a l’Espai Cívic Nord organitzat pels i les arquitectes de l’Anoia de la Demarcació Comarques Centrals del Col·legi d’Arquitectes de Catalunya (COAC). El debat, moderat per la periodista igualadina, Laia Vicens, va comptar amb la participació dels partits que actualment tenen representació a l’Ajuntament d’Igualada. El POUM, la mobilitat i les polítiques d’habitatge van centrar el primer dels debats electorals abans no comenci la campanya electoral aquest proper divendres.

Per Junts per Igualada hi va assistir Carlota Carner, per ERC Enric Conill, per Igualada Som-hi Jordi Cuadras, per Poble Actiu Pau Ortínez, pel grup mixt Carmen Manchón, i pels Comuns Rafa Moya.

En aquest debat es va preguntar directament a tots els seus participants si les seves formacions consideren que s’ha de revisar el Pla General Urbanístic d’Igualada. En aquest punt, ERC, Igualada Som-hi, Poble Actiu, el Grup Mixt i Comuns van considerar que era prioritari posar fil a l’agulla al nou POUM. Totes les formacions, tret de Junts, creuen que el POUM és l’eina de planificació més potent que té la ciutat, i coincideixen a dir que cal una visió global de la ciutat per planificar la Igualada del futur. En aquest punt, des de Junts per Igualada considera que “el POUM ha estat i és una eina molt útil de plantejament, tant útil que ens ha permès no deixar de fer res d’allò que és necessari per la ciutat. Nosaltres creiem que la major part del sòl de la ciutat d’Igualada ja està desenvolupat. L’únic  canvi on s’ha de fer una aposta clara és la zona del Rec”.

tornar_radioIgualada