icon_radio

RÀDIO Igualada notícies vespre

BLOG

Les postres tradicionals i els tallers infantils protagonitzen la nova programació de l’Aula de Cuina del Mercat de la Masuca

El Mercat Municipal inicia aquesta tardor una nova programació de tallers de cuina, en aquesta ocasió relacionats amb la pastisseria tradicional de les festes i protagonitzats per dos reconeguts pastissers locals: Josep Maria Altarriba i Òscar Solà. Els participants en aquests tallers, que començaran aquest mateix dijous i s’allargaran fins el 13 de desembre, podran aprendre a fer panellets, torrons i troncs de Nadal. Cada taller té un preu de 4 euros i les inscripcions es poden fer al mateix mercat, a la Polleria de la Merche i l’Eli, davant de l’Aula de Cuina.

D’altra banda, com ja és tradicional, els darrers divendres de mes estaran reservats al públic infantil i familiar. La Natasha de CookyFop’s ensenyarà els participants a fer galetes de mantega, formes arquitectòniques amb cereals i un pastís. Els infants interessats a participar-hi han de presentar-se a la Ludoteca del mercat, els divendres a 2/4 de sis de la tarda.

Aquests tallers estan organitzats pel Servei de Comerç de l’Ajuntament d’Igualada i l’Associació de Botiguers del Mercat de la Masuca.

tornar_radioIgualada