icon_radio

RÀDIO Igualada notícies vespre

BLOG

Les sessions de gimnàstica per gent gran a través de Canal Taronja anoia segueixen fins a l’estiu

L’Ajuntament d’Igualada conjuntament amb el Consell Comarcal de l’Anoia segueixen oferint a través de Canal Taronja dues sessions setmanals de gimnàstica que permeten fer els exercicis des de casa. Aquestes sessions, amb exercicis assequibles per tothom estan especialment pensats per a facilitar l’activitat física de les persones que encara no poden participar a les sessions de gimnàstica de forma presencial als equipaments públics.

Les sessions d’exercicis tenen una hora de durada i es poden veure els dimarts i els dijous d’11 a 12h, a Canal Taronja Anoia. Els 30 primers minuts són de gimnàstica suau i els altres 30 minuts es dediquen a exercicis de major intensitat, però que poden realitzar-se amb elements quotidians del dia a dia com ara una cadira. Cada dissabte, també a les 11h, es repeteix una de les dues sessions de la setmana.

Fins a l’estiu aquestes sessions seguiran emetent-se amb la voluntat d’oferir un servei d’activitat física per a les persones grans. Amb activitats com aquesta, adaptades a la situació actual, es fomenta i treballa l’envelliment actiu i saludable, un dels objectius primordials del projecte Igualada, ciutat amiga de la gent gran.

tornar_radioIgualada