icon_radio

RÀDIO Igualada notícies vespre

BLOG

Les xerrades sobre l’atenció al part de l’Hospital Universitari d’#Igualada tornaran a fer-se de manera presencial

Les xerrades s’han fet de manera telemàtica des de que va esclatar la pandèmia de la Covid-19, el març de 2020. Ara, l’hospital igualadí torna a obrir les sessions informatives a les embarassades davant la millora de la situació sanitària i el relaxament general de les mesures. A més, de moment, es manté la possibilitat de seguir la sessió, també, de manera telemàtica, a través dels enllaços ja habilitats, que es poden trobar a la web www.csa.cat, a l’apartat “Vaig de part”.

La primera sessió informativa presencial es farà aquest dijous, a les set de la tarda, a la sala d’actes de l’hospital, i tractarà sobre l’atenció al part amb analgèsia peridural. També aquest mes de maig, el dilluns dia 9, s’oferirà la sessió sobre l’atenció al part natural, en el mateix lloc i horari.

Cada mes l’hospital igualadí ofereix dues sessions informatives sobre l’atenció al part. Una dedicada al part natural i una altra al part amb analgèsia peridural. Les xerrades són d’entrada lliure i en acabar els professionals responen totes les preguntes dels assistents.

tornar_radioIgualada