icon_radio

RÀDIO Destacats

BLOG

L’escola Ateneu Igualadí passarà a ser pública a partir del curs vinent

Aquest centre, fins ara concertat, passarà a integrar-se a la xarxa pública del departament d’educació a partir del curs 2020-2021. Ho ha anunciat el director general de Centres Públics del departament d’Educació de la Generalitat, Josep González-Cambray, aquest mateix dilluns durant una visita a l’escola. Amb aquesta conversió es vol donar resposta a la necessitat de places d’escolarització estables en el temps i sobretot oferir places d’oferta pública al centre de la ciutat, on està ubicada l’escola, i on actualment no existeix aquest tipus d’oferta. El departament d’Educació s’ha compromès a fer obres al centre per millorar les instal·lacions i fer-les més accessibles, incorporant elements com ara un ascensor. A més des de la Generalitat es comprometen també a mantenir tot el personal docent i administratiu i a donar continuïtat al projecte educatiu actual.

Per la seva part, la presidenta de l’Ateneu Igualadí, Mireia Claret s’ha mostrat satisfeta per aquest pas que farà l’escola de concertada a pública. Segons Claret, per arribar aquest punt ha calgut molt diàleg però finalment la decisió s’ha pres amb el consens del claustre, l’AMPA de l’escola i la junta de l’Ateneu.

El canvi de concertada a pública de l’Ateneu Igualadí permetrà, segons la Generalitat, avançar en la necessitat d’equilibri, a Igualada, entre el nombre de residents, la preferència de les famílies i l’oferta d’educació pública i concertada.

tornar_radioIgualada