icon_radio

RÀDIO Igualada notícies vespre

BLOG

L’Escola Mowgli celebra els seus 60 anys

L’escola de la ciutat Mowgli celebra el seu 60è aniversari aplegant 400 persones, fent una edició especial de la revista Terrabastall, editada pels alumnes, i produint un joc de taula inèdit.

L’esdeveniment va ser el passat 24 d’abril, on van celebrar l’aniversari amb una matinal festiva plena de jocs per a les famílies i alumnes. Van comptar amb la presència d’antic personal de l’escola i dels més de 2.000 alumnes que han passat per aquestes aules en els 60 anys d’història. La matinal va acabar amb un espectacle d’animació a càrrec de la companyia Can Cantem i una bufada d’espelmes final.

En els darrers 10 anys el projecte educatiu de l’Escola Mowgli ha continuat creixent i evolucionant, treballant sempre per estar a l’avantguarda de l’ensenyament. Això ha comportat també reformes de les instal·lacions, com la remodelació integral de tot Educació Infantil i també canvis rellevants a Educació Primària. En l’àmbit pedagògic destaca haver estat un dels centres de tot Catalunya en formar part del projecte Escola Nova 21.

tornar_radioIgualada