icon_radio

RÀDIO Igualada notícies vespre

BLOG

L’escola pública d’Igualada es reivindica amb un vídeo i un cicle de xerrades

Les cinc associacions de mares i pares d’alumnes (AMPAs) de les cinc escoles públiques d’Igualada -Dolors Martí, Emili Vallès, Gabriel Castellà, García Fossas i Ramon Castelltort- han organitzat tota una sèrie d’activitats per reivindicar el conjunt dels cinc centres i els valors que aquests encarnen. Així aquest dissabte, a les 12 del migdia, a l’Espai Cívic Centre, duran a terme la xerrada: “Descobreix l’escola pública: com funciona, què fan, com ho fan, projectes i objectius”. L’acte s’adreça especialment a les famílies que han de realitzar enguany la preinscripció a P-3, tot i que és obert al conjunt de la ciutat.

En el marc d’aquest acte, les cinc AMPAs també donaran a conèixer un audiovisual que han concebut per reivindicar l’escola pública.

Les AMPAs de les escoles públiques d’Igualada proposen també el cicle de conferències “Aprenent a educar”

Les cinc associacions de mares i pares també s’han coordinat per oferir un cicle conjunt de xerrades a cadascun dels centres. En el marc d’aquesta proposta, apadrinada per l’Ajuntament d’Igualada, es tractaran temes com: l’autoestima familiar (11 d’abril, Gabriel Castellà), la psicologia de la felicitat  (26 d’abril, García Fossas), el conflicte a l’escola (9 de maig, Emili Vallès) i la importància d’establir límits en l’educació dels nostres fills (29 de maig, Dolors Martí).

En totes les xerrades, inclosa la de dissabte, hi haurà servei de monitoratge per als més petits.

 

tornar_radioIgualada