icon_radio

RÀDIO Igualada notícies vespre

BLOG

L’Escorxador d’#Igualada es convertirà, aquesta setmana, en espai de vacunació dels col•lectius professionals que a hores d’ara es vacunen amb la vacuna d’Astra Zeneca.

El departament de Salut ha informat que els espais firals de Manresa, Igualada i Vic, juntament amb l’hotel d’entitats de Berga seran a partir d’aquesta setmana espais de vacunació. La vacunació a la capital de l’Anoia es farà a l’edifici de l’Escorxador, que fa uns mesos ja va acollir un cribratge massiu de la població.

La intenció és tenir preparats espais més amplis, de fàcil accés i condicionats només per a funcionar com a centres vacunals a la Regió Sanitària Catalunya Central. Berga i Manresa comencen a vacuna en els seus espais firals a partir d’aquest dilluns. La previsió és que dijous també vacunin des dels nous espais, Igualada i Vic.

Els nous espais de vacunació als recintes firals funcionaran amb el sistema de ticketing, de manera que els col·lectius a qui s’està vacunant reben un missatge al mòbil cridant-los a vacunar-se. En el missatge hi ha un enllaç que redirigeix als usuaris a una pantalla des d’on poden reservar dia i hora de vacunació i també centre de vacunació.

tornar_radioIgualada