icon_radio

RÀDIO Destacats

BLOG

L’Escorxador d’#Igualada s’estrena com a centre de vacunació administrant 140 vacunes al dia, però amb una capacitat 10 vegades més gran quan arribin més dosis

Aquest dijous s’ha començat a vacunar als professionals essencials amb la vacuna d’Astra Zeneca en el Punt de Vacunació de l’Escorxador d’Igualada. L’estrena del punt ha rebut la visita de la consellera de Salut, Alba Vergés, que ha volgut agrair i encoratjar al personal sanitari que estan impulsant la campanya de vacunació a la comarca. Vergés ha comentat que la infraestructura ja està preparada per multiplicar per 10 l’actual ritme de vacunació.

Al mateix temps, la consellera de Salut ha remarcat que el seu departament treballa amb la previsió que el mes d’abril puguin arribar noves dosis i noves vacunes. Segons Vergés, Salut està preparat per augmentar el ritme de vacunació, i considera que durant el mes d’abril aquest ritme es pugui doblar o triplicar.

La consellera de Salut ha estat acompanyada per l’alcalde d’Igualada, Marc Castells, qui ha demanat a Salut que tingui en compte el patiment que va viure la Conca d’Òdena a l’hora de distribuir les dosis vacunals. En un altre ordre de coses, Castells també ha explicat que des de l’Ajuntament d’Igualada es farà l’esforç per cedir uns terrenys per construir-hi el nou CAP. L’alcalde considera que les instal·lacions del CAP Urbà no estan en condicions de seguir acollint la seva activitat, i és per això que posa a disposició del Govern d’un espai on poder fer el nou Centre d’Atenció Primària. Uns terrenys que estarien a l’entorn del que serà el futur campus universitari de l’àmbit de la salut a al ciutat d’Igualada.

tornar_radioIgualada