icon_radio

RÀDIO Igualada notícies vespre

BLOG

L’escriptor Joan-Lluís Lluís presenta, el divendres 6 de maig a la Pobla de Claramunt, Junil a les terres dels bàrbars, Premi Òmnium a la millor novel•la de l’any 2021

El club de lectura de la Biblioteca Municipal Mossèn Cinto Verdaguer de la Pobla de Claramunt ha organitzat per al divendres 6 de maig a les 7 de la tarda la presentació de l’últim llibre de l’escriptor nord-català Joan-Lluís Lluís, Junil a les terres dels bàrbars (Club Editor), premi Òmnium a la millor novel·la de l’any 2021.

L’acte, que comptarà amb la presència de l’autor i serà presentat pel moderador del club de lectura, Marc Guarro, tindrà lloc a la Biblioteca Municipal, a l’Avinguda de Catalunya número 9, i és obert a tothom sense necessitat de reserva prèvia.

Joan-Lluís Lluís, llicenciat en història de l’art per la Universitat Paul-Valéry de Montpeller, és novel·lista, poeta, traductor, assagista i columnista. Ha publicat, entre moltes altres obres El dia de l’ós (Premi Creixell), Aiguafang (Premi Crítica Serra d’Or), Les cròniques del déu coix (Premi Lletra d’Or), El navegant (Premi Crítica Serra d’Or), el 2017 va rebre el Premi Sant Jordi amb la novel·la, Jo soc aquell que va matar Franco.

Junil a les terres dels bàrbars és la seva setena novel·la. Amb Junil, la jove protagonista, ens traslladem a l’Imperi Romà per viure amb ella i al costat de Lafàs, Dirmini, Tresdits, Verdapell i tot un seguit de personatges més una gran aventura vital. Aquest cant a l’amistat, a la llibertat i a la descoberta del llenguatge com a arma poderosa ha seduït des que es va publicar, el setembre de 2021, una legió de lectors. Amb Junil a les terres dels bàrbars, Joan-Lluís Lluís assoleix definitivament la condició de mestre narrador.

tornar_radioIgualada