icon_radio

RÀDIO

BLOG

L’escriptora Núria Pradas i el caricaturista Joan Vizcarra, protagonistes aquest dijous 6 al ‘Vols llegir?’

VLLG? /  COMUNICACIÓ

Una setmana més els llibres prenen el protagonisme a través de la ràdio amb el ‘Vols llegir?’. Aquest dijous 6 d’octubre, a partir de les 9 de la nit, a Ràdio Igualada s’emetrà l’edició 4 de la temporada 12. Un programa que també es podrà escoltar en redifusió el diumenge dia 9, a partir de les nou del matí. Recordem que l’emissora igualadina es pot escoltar a la fm convencional en el 103.2, també a través del seu portal web -radioigualada.cat-, i finalment l’opció d’escoltar-lo mitjançant l’aplicació per a mòbils i tauletes ‘igualapp’.

D’altra banda, ja us podem avançar que el ‘Vols llegir?’ s’emetrà a partir del 17 d’octubre a Ràdio Nova de Vilanova del Camí, ho fem des de fa 12 anys, un cop finalitzades les obres de millora tècnica dels seus estudis. En aquesta temporada es manté el mateix horari, el tradicional, els dilluns de 20 a 21 hores i redifusió els diumenges d’una a dues del migdia.

CONTINGUTS

En aquesta edició 4 de la temporada 12 del ‘Vols llegir?’, es donen cita les novetats editorials, entrevistes i recomanació de lectura. Anem per parts.

El programa repassa tres de les novetats disponibles a bona part de les llibreries d’arreu de Catalunya: ‘La jugada de la teva vida’, llibre autobiogràfic del jugador de futbol Andrés Iniesta, que l’editorial Malpaso publica en català i castellà. També s’inclou referència a l’autobiografia que va sortir publicada el passat 28 de setembre, del cantant i compositor Bruce Springsteen, titulat ‘Born to run’, que publica en català Malpaso i en castellà Literatura Random House. I finalment, el vuitè llibre amb text teatral, dinou anys després de publicar-se la darrera novel.la de la saga creada per l’autora J. K. Rowling, ‘Harry Potter i el llegat maleït’. En català, ho publica Empúries (Grup 62), i en castellà l’editorial Salamanda.

ENTREVISTES

L’escriptora Núria Pradas i el caricaturista Joan Vizcarra son entrevistats en aquesta nova edició del ‘Vols llegir?’. ‘Somnis a mida’ és la nova novel.la de l’autora Núria Pradas (Columna, 2016), on explica en format narratiu la història dels magatzems Santa Eulàlia, un retrat de ficció i històric que retrata la Barcelona dels anys vint i trenta.

D’altra banda, el reconegut caricaturista nascut a Montblanc i amb arrels igualadines, Joan Vizcarra, és entrevistat en el programa amb doble motiu. Per un costat la publicació del seu llibre ’25 años de caricaturas by Vizcarra’, amb un recull dels seus millors treballs publicats, i per la presentació del llibre que és realitza aquest dijous dia 6 d’octubre, a les 19h, a la Biblioteca Central d’Igualada

ISABEL CASAS, RECOMANA

I tanca aquest ‘Vols llegir?’, la col.laboradora setmanal del programa, la llibretera igualadina (Llegim? Llibreria), Isabel Casas. En aquest edició, Casas recomana l’obra d’un autor novell, Carles Rebassa, guanyador del 26e Premi Ciutat de Tarragona de Novel.la Pin i Soler amb l’obra titulada ‘Entre ells’.

I per arrodonir el ‘Vols llegir?’, també inclou bona música. Lectura i música son una bona combinació: Alison Moyet, The Beautiful South i Electric Light Orchestra, il.lustren aquest musicalment les nostres lectures particulars.

Sempre hi ha temps per llegir i escoltar el ‘Vols llegir?’.

tornar_radioIgualada