icon_radio

RÀDIO Destacats

BLOG

L’espectacle “El viaje de Ulises” inaugura aquest vespre la 30a edició de la Mostra #Igualada 

La companyia basca Teatro Gorakada presentarà avui, a les nou del vespre, al Teatre Municipal l’Ateneu, aquesta obra, que parla de la lluita contra les dificultats i la forma de resoldre-les. “El viaje de Ulises” serà l’espectacle inaugural de la Mostra, que enguany reunirà, del 4 al 7 d’abril, a la capital de l’Anoia, 55 companyies artístiques i un total de 114 representacions. Propostes de teatre, dansa, titelles, clown, màgia, circ i beatbox ompliran diferents punts de la ciutat, com ara, el Teatre de l’Aurora, la plaça de Cal Font, les Cotxeres dels Moixiganguers, el celler del sindicat, el Mercantil, la plaça de l’Ajuntament o el kiosk del Rec.

La fira es complementa amb la Mostra Jove, que es fa a l’Escorxador, i que inclou 9 espectacles oficials i una quinzena d’activitats paral·leles, organitzades pel Grup de Participació Jove. A més de la Mostra PRO, que s’ha instal·lat al Museu de la Pell d’Igualada i l’Adoberia Bella, per acollir tots els professionals i agents de la Mostra.

D’altra banda, en motiu del seu 30è aniversari, aquest divendres es presentarà el llibre “Mostra Igualada, 30 anys. Un recorregut per la fira d’espectacles infantils i juvenils”, de Núria Cañamares. Una iniciativa que es complementa amb una exposició, que es pot veure aquests dies a la Sala Municipal d’Exposicions.

tornar_radioIgualada