icon_radio

RÀDIO Destacats

BLOG

L’espectacle ‘Marabunta’ de Guillem Albà & The All In Orchestra, escollit pel públic com el millor espectacle de La Mostra

Aquest show de clown i música en directe ha obtingut una puntuació mitjana de 9’85, la més alta registrada fins ara en aquesta Fira de Teatre Infantil i Juvenil. La Fundació Catalunya – La Pedrera premiarà la companyia amb 1.200 euros i l’oportunitat de representar l’espectacle en una de les seus de la institució.

Es tracta d’una proposta esbojarrada, enèrgica i energètica, catapultada per una magnífica música en directe. Ofereix esquetxos a tempo matemàtic, cançons pròpies, gags absurds, jocs i diversió assegurada. D’altra banda, el públic ha valorat com a segon millor espectacle de La Mostra d’Igualada 2015 ‘Tot Plegat’ de Teatre Mòbil, amb un 9,35, i ‘L’avi Tonet’ de la Cia. Jordi del Rio, ha estat el tercer muntatge millor valorat pel públic de la Fira, amb un 9,31.

D’altra banda, i sense tenir en compte els tres primers classificats, els espectacles més ben valorats per cada itinerari –segmentats per franges d’edat– han estat: ‘En Jan Totlifan’ de L’Estaquirot teatre adreçat als més petits (3-6 anys); ‘Momo’ de la Companyia de teatre Anna Roca per als no tan petits (6-12 anys); l’espectacle inaugural ‘BR2’ de Brodas Bros dirigit als joves; i, finalment, ‘7 ratolins’ de la Cia. Petit Bon Hom pensat per a tot tipus de públic.

FOTO: La Mostra

tornar_radioIgualada