icon_radio

RÀDIO Igualada Capital(repetició)

BLOG

L’Espelt celebra dissabte 27 la 3a. Fira de la Cervesa Artesana

Cuina oberta / Actualitat – El proper dissabte 27 de setembre tindrà lloc la 3a. edició de la Fira de la Cervesa Artesana de l’Espelt, organitzada per l’associació La Bromera amb la col·laboració d’Igra, Gràfiques Pons, Centre Cultural de l’Espelt i l’Ajuntament d’Òdena.
Aquest any la Fira comptarà amb la presència de catorze estands cervesers i tres de menjar. Com a novetat, es disposarà d’un espai amb inflables per als més petits i es durà a terme la presentació d’un molí per molturar malta que pot funcionar amb plaques solars.
La Fira, que comptarà amb un espai més ampli que les anteriors edicions situat al bell mig del poble, donarà el tret de sortida a les 11 del matí i acabarà a la 1 de la matinada.

Durant tot el dia es podrà degustar una àmplia varietat de cerveses acompanyades de la millor música en directe i del millor menjar.
Els cervesers que seran a la Fira de l’Espelt són els següents: Cerberus (Artés), Tous d’Anoia (Sant Martí de Tous), La Vella Caravana (Menàrguens), Segarreta (Santa Coloma de Queralt), Popaire (Blanes), Espina de Ferro (Vilanova del Camí), Ratpenat (Barcelona), Cerveses Palau (Terrassa), L’Espiga (St. Llorenç d’Hortons), Ausesken (Olost), Zulogaarden (Molins de Rei)k La Guineu (Valls de Torruella), Els Mineirons (Òdena) i La Bromera (l’Espelt).

Cal destacar que els cervesers de La Guineu, Minairons i La Bromera presentaran una nova cervesa durant la Fira.
A la pàgina  www.labromera.cat  podeu consultar l’agenda de concerts i altres dades d’interès.

tornar_radioIgualada