icon_radio

RÀDIO Igualada notícies vespre

BLOG

L’esport català s’atura aquestes pròximes setmanes

Els esdeveniments esportius de les federacions catalanes han quedat suspès durant almenys 15 dies pel brot del coronavirus i segons la recomanació que ha fet la Secretaria General de l’Esport.

D’aquesta manera, han quedat ajornats tots els esdeveniments que s’havien de disputar aquest cap de setmana en totes les categories. Tampoc no es farà la Cursa Popular de Vilanova, d’aquest diumenge, ni el Campionat d’Espanya sub-20 en pista coberta, que s’havia de disputar a Sabadell, amb presència de diferents atletes del CAI.

Pel que fa als diferents equips que militen a les federacions espanyoles varien segons el criteri dels estaments.

La Federació Espanyola de Patinatge ha acordat que disputarà els partits de les categories espanyoles, entre elles l’OK Lliga, a porta tancada. L’enfrontament més immediat de l’Igualada Rigat és contra el Palafrugell, a les Comes, en principi programat per al pròxim 4 d’abril.

D’altra banda, el Club Futbol Igualada masculí i femení no disputaran els seus enfrontaments aquests dos caps de setmana, segons que han afirmat les federacions catalana i espanyola. Tampoc no jugarà l’enfrontament d’aquest dissabte el Monbus Club Bàsquet Igualada, atès que la Federació Espanyola de Bàsquet ha anunciat que anul·la els partits de les categories estatals, almenys, les d’aquest cap de setmana. Pel que fa al Club Ping Pong Igualada, la Federació Espanyola de Tennis Taula també ha ajornat els esdeveniments esportius fins el 22 de març.

Foto: Secretaria General de l’Esport

Aquí podeu consultar el comunicat sencer

tornar_radioIgualada