icon_radio

RÀDIO Destacats

BLOG

L’Esport i Natura Festival aconsegueix atraure, a Igualada, més de 20.000 visitants, procedents d’arreu de Catalunya

Més de 20.000 persones han gaudit al llarg d’aquest cap de setmana amb la gran varietat d’activitats esportives i familiars que proposava aquest esdeveniment  i que s’han dut a terme a l’esplanada de l’Avinguda Catalunya. Els participants han pogut triar entre rocòdroms, tirolines, inflables, tallers, exhibicions, i tota mena d’activitats esportives, com la cursa Four Factors, la Marathon Cup, una Ciclocròs o una Caminada Popular, entre moltes d’altres.

Aquesta era la sisena edició de l’Esport i Natura Festival, la primera, però, que s’ha fet a Igualada, ja que aquest esdeveniment ha canviat d’escenari i ha passat de celebrar-se a Barcelona a fer-se a la capital de l’Anoia, amb l’objectiu d’apropar-se més a la natura.

L’alcalde d’Igualada, Marc Castells, ha fet una valoració molt positiva de la primera edició del Festival, i ha assegurat que, malgrat que cal fer una valoració més acurada,  té la sensació que el Festival Esport i Natura es consolidarà com un esdeveniment més de la ciutat.

tornar_radioIgualada