icon_radio

RÀDIO Destacats

BLOG

L’European Balloon Festival celebra la 25ena edició amb més de 30 pilots inscrits d’arreu del món

Ja s’hi han inscrit pilots de Suïssa, Itàlia, Anglaterra, Egipte, Mònaco, Madrid, Castella, Valencia o l’Aragó. El festival  retorna a una certa normalitat i ha permès recuperar la presència de pilots internacionals en la seva 25ena edició. L’European Balloon Festival és la concentració de globus aerostàtics més important de l’Estat que se celebrarà a Igualada del 8 al 10 de juliol.

Després que l’any passat s’hagués de celebrar una edició de format reduït a causa de la pandèmia, enguany el Festival recupera tres vols matinals, el vol de divendres des del Parc Central, el vol de Ciutat de dissabte (amb globus que s’enlairaran des del camp de futbol de Fátima, la Plaça de l’Ajuntament, Cal Font, l’Estació d’autobusos) i finalment el vol de cloenda de diumenge ja fora de la competició esportiva.

També es recupera l’encesa nocturna de globus Night Glow que tindrà com a cloenda el concert del grup Stay Homas, dins del festival Anolia. Tornen també les activitats infantils a l’aire lliure, tant divendres com dissabte al Parc Central, i les activitats culturals i lúdiques als Iglús de vent en diferents indrets de la ciutat. El programa complet d’actes es pot consultar a la página web www.ebf.cat i a les pagines del festival a les xarxes socials Facebook, Twitter i Instragram.

tornar_radioIgualada