L’Events CB Igualada femení aconsegueix una gran victòria contra el Manresa que el manté viu a les fases d’ascens

L’Events Club Bàsquet Igualada femení s’imposa al Manresa per 13 punts de diferència (62 a 49).

Les igualadines són 3es a la classificació amb una victòria i una derrota, a falta de 4 jornades per acabar la fase d’ascens. L’equip de la capital de l’Anoia va arribar al descans amb un avantatge de 14 punts (39 a 25). Amb tot, a l’inici de la segona part la situació va canviar. Les igualadines van sortir més fredes i de bon començament els va costar anotar. Tot i així, van redreçar la situació i al final del tercer període anaven per davant amb 15 punts de diferència. A l’últim quart, no hi van haver sorpreses i les igualadines van acabar imposant-se pel 56 a 31 final, 13 punts de diferència.

Aquest dissabte, l’Events Club Bàsquet Igualada femení rebrà a les Comes la visita del Cerdanyola.