L’Events CB Igualada femení cau contra el gran Grup Barna plantant cara fins al final

L’Events Club Bàsquet Igualada femení perd a les Comes contra el Grup Barna per 3 punts de diferència (59 a 62), però encara depèn d’ell mateix per classificar-se per a la segona fase d’ascens.

El partit va ser molt igualat durant tota l’estona. Al descans, el resultat era favorable a les barcelonines per 7 punts de diferència (34 a 27). A la represa, les jugadores de l’Igualada van revertir la situació i a l’inici de l’últim període es van posar per davant. Als últims minuts es va viure el moment més emocionant de l’enfrontament, amb diferents alternances al marcador. Amb tot, all final l’equip barceloní va estar més encertat i les igualadines van acabar perdent per 3 punts de diferència (59 a 62). Malgrat aquesta derrota, si l’equip de la capital de l’Anoia guanya els dos partits que falten es classificarà per a la segona fase d’ascens.

El proper partit de l’Events Club Bàsquet Igualada femení serà el dissabte de la setmana vinent a la pista del Manresa.