L’Events CB Igualada femení es queda a un pas de culminar una gran remuntada a la pista del Grup Barna

L’Events Club Bàsquet Igualada femení perd a la pista del Grup Barna per 1 punt de diferencia (50 a 49) en la primera jornada de les fases d’ascens a Lliga Femenina 2.

El conjunt igualadí sempre va anar per darrere del marcador, però va estar a punt d’endur-se la victòria als darrers instants. El partit no va començar bé per al conjunt de la capital de l’Anoia, que al descans perdia per 9 punts de diferència (35 a 26). A la represa, l’enfrontament va seguir amb la mateixa dinàmica i al final de 3r quart l’Igualada seguia perdent de 9 punts. Ara bé, a l’últim període tot va canviar. Les igualadines van fer un salt de qualitat i van començar a reduir la distància. Tot i així, no van ser a temps de culminar la remuntada i van acabar caient per 1 sol punt de diferència (50 a 49).

Aquest dissabte, l’Events Club Bàsquet Igualada femení rebrà a les Comes la visita del Manresa.