L’Events CB Igualada femení perd a la pista del SESE (59-55) i es queda molt a prop de la remuntada

L’Events Club Bàsquet Igualada femení perd a la pista del SESE de Barcelona per 4 punts de diferència (59 a 55) en un partit en què va tenir opcions fins al final.

Les igualadines van anar de menys a més en un enfrontament en què al descans perdien de 8 punts (32 a 24). Tot i així, a la represa, l’equip va reaccionar i va començar a retallar la diferència. Al final del tercer quart, el conjunt de la capital de l’Anoia es va posar només 5 punts avall. Malgrat tot, les barcelonines van reaccionar i van començar a obrir una escletxa al marcador. Als darrers minuts, les igualadines van tornar a reduir la diferència, però no hi van ser a temps i van acabar perdent amb el 59 a 55 final, (4 punts de diferència). En aquests moments, el conjunt igualadí és 7è a la classificació de Copa Catalunya.

Aquest dissabte, l’Events Club Bàsquet Igualada femení rebrà a les Comes la visita del Premià.