L’Events CB Igualada femení planta cara a la segona part, però no pot amb el potent Draft Gramenet (79-54)

L’Events Club Bàsquet Igualada perd a la pista del Draft Gramenet per 25 punts de diferència (79 a 54) en un partit que es va complicar a la primera part.

Al final del primer quart, el conjunt igualadí perdia d’11 punts. A la mitja part encara es va incrementar més el desavantatge. L’equip de la capital de l’Anoia va arribar al descans amb una diferència en contra de 25 punts (51 a 26). A la represa, les jugadores de l’Igualada van fer un salt de qualitat i van aconseguir reduir la distància a només 10 punts en contra. Amb tot, als últims instants ja no van poder aguantar l’embranzida del Gramenet i van acabar perdent amb el 79 a 54 final, 25 punts de diferència. Amb aquesta derrota, les igualadines segueixen 12nes a la classificació de Copa Catalunya.

Aquest diumenge, l’Events Club Bàsquet Igualada rebrà a les Comes la visita del SESE de Barcelona.