L’Events CB Igualada femení segueix en la bona línia i assoleix una gran victòria contra el TGN Bàsquet

L’Events Club Bàsquet Igualada femení derrota el TGN Bàsquet per 18 punts de diferència (79 a 61) i segueix líder a la classificació de Copa Catalunya.

El conjunt igualadí va tornar a fer un gran partit i amb un gran nivell defensiu. Al descans, l’equip de la capital de l’Anoia tenia el partit molt ben encaminat amb un avantatge d’11 punts (43 a 32). A la represa, les igualadines van seguir en la mateixa línia. Al Final del tercer quart guanyaven de 14 i l’últim període van acabar d’arrodonir la feina amb el 79 a 61 final, 18 punts de diferència.

Aquest cap de setmana, l’Events Club Bàsquet Igualada femení descansarà. El proper partit serà d’aquí a dos dissabtes conta el Reus Ploms.