L’Events CB Igualada femení s’imposa a la pista del Safa Claror i suma la segona victòria consecutiva

El conjunt igualadí va fer un gran partit i es va acabar imposant-se per 56 a 65. L’equip va tenir molt bones sensacions i va saber sobreposar-se als atacs del rival.

Al descans, l’equip guanyava per 9 punts (29 a 38). A la represa, el conjunt de la capital de l’Anoia va estar molt eficient en atac i va arribar al final del tercer quart amb un gran avantatge de 14 punts. Al l’últim període les barcelonines van reaccionar i van anar eixugant la distància al marcador. Tot i així, les jugadores de l’Igualada no es van deixar sorprendre i van acabar imposant-se pel 56 a 65 final, 9 punts de diferència. El més imporant és que l’equip ha guanyat els dos partits que ha disputat fins ara a Copa Catalunya.

Aquest diumenge, l’Events Club Bàsquet Igualada femení rebrà a les Comes la visita del Tarragona Bàsquet.