L’Events CB Igualada femení s’imposa al Granollers (43-38) en un darrer quart brillant

L’Events Club Bàsquet Igualada femení s’imposa a les Comes contra el Granollers per 5 punts de diferència (43 a 38) en la primera jornada de Copa Catalunya.

El partit va començar malament per a les igualadines que al descans perdien d’11 punts (16 a 27). A la represa, la situació va canviar i l’equip de la capital de l’Anoia va començar a reduir la distància al marcador. Al final del tercer període, només perdia de 3 punts i la remuntada es preveia més que possible. A l’últim quart, el conjunt igualadí va estar molt bé en defensa i en atac i va aconseguir donar la volta al marcador fins que va arribar al 43 a 38 final, 5 punts de diferència, que els atorgava la primera victòria de la temporada.

Aquest diumenge, l’Events Club Bàsquet Igualada femení visitarà la pista del Safa Claror de Barcelona.