L’Events CB Igualada femení s’imposa al Manresa (58-51) i suma la segona victòria consecutiva

El conjunt igualadí va fer un gran joc contra el segon classificat i va arribar al descans amb un avantatge d’1 punt de diferència (28 a 27).

A la represa, el partit va seguir molt anivellat amb alternances de cistelles per part dels dos equips. Tot i així, les igualadines van arribar al final del tercer quart 3 punts amunt. Al darrer període, les jugadores de l’Igualada van estar molt encertades tant en atac com en defensa i es van acabar imposant pel 58 a 51 final, 7 punts de diferència. Amb aquest triomf, el conjunt igualadí és 12è a la classificació de Copa Catalunya.

El dilluns 1 de maig, l’Events Club Bàsquet Igualada visitarà la pista del Samà Vilanova i la Geltrú.