L’Events CB Igualada ofereix la millor versió i s’acaba imposant al gran Grup Barna

El conjunt igualadí va fer un gran partit davant el Grup Barna i el va acabar derrotant per 80 a 72.

, i s’ha col·locat un dels millors rivals del campionat. Al final del primer període els dos equips anaven empatats i al descans les barcelonines es van posar un punt per davant (30 a 31). A la represa, l’enfrontament va seguir igual d’anivellat. Cap dels dos equips aconseguia anar-se’n del marcador i al final del tercer quart, el Grup Barna seguia per davant, en aquells moments per 2 punts. Ara bé, a l’últim període l’equip de la capital de l’Anoia va fer un pas endavant i amb un gran bàsquet es va acabar imposant pel 80 a 72 final, 8 punts de diferència.

Aquest dissabte, l’Events Club Bàsquet Igualada femení disputarà l’última jornada de la temporada regular de Copa Catalunya. Serà a les Comes contra el Cornellà.