L’Events CB Igualada perd a la pista del Prat en un partit que es va decidir a l’últim període

L’Events Igualada perd a la pista del Prat per 10 punts de diferència (49 a 39) en un partit que es va escapar al tram final.

El conjunt igualadí va anar a remolc en el marcador i van arribar al final del primer quart amb un desavantatge de 10 punts. Al segon període, l’equip de la capital de l’Anoia va esmenar els errors, tot i que al descans perdia de 9 punts (26 a 17). A la represa, les igualadines van exhibir un gran nivell defensiu i van aconseguir empatar a 32 punts al final del 3r quart. Ara bé, al darrer període les jugadores del Prat va estar més efectives i l’Igualada va acabar perdent de 10 punts (49 a 39). En aquests moments, el conjunt igualadí és 10è a la classificació de Copa Catalunya

Aquest diumenge, l’Events Club Bàsquet Igualada femení rebrà a les Comes la visita de l’Hospitalet.