RÀDIO Els imperdibles

L’Events CB Igualada s’imposa a la pista del TGN Bàsquet i es col·loca líder provisional de Copa Catalunya

L’Events Club Bàsquet Igualada s’imposa a la pista del Tarragona Bàsquet per 4 punts de diferència (43 a 47).

El conjunt igualadí va fer un partit molt treballat i al descans dominava de 3 punts (22 a 25). A la represa, el partit va seguir igual d’ajustat. Al final del 3r quart l’equip seguia per davant amb 6 punts de diferència, tot i que s’estaven produint diverses alternances al marcador. Al darrer període, el partit es va viure del tot emocionat. Tot i així, les igualadines es van mostrar molt efectives i es van acabar emportant la victòria pel 43 a 47 final, 3 punts de diferència.

Aquest cap de setmana l’Events Club Bàsquet Igualada té jornada de descans. El pròxim partit serà d’aquí a dos dissabtes a les Comes contra el Reus Ploms.