L’Events CB Igualada s’imposa al potent Draft Gramenet (63-56) i comença a instal·lar-se a la zona alta de Copa Catalunya

L’Events Club Bàsquet Igualada s’imposa al Draft Gramenet per 7 punts de diferència (63 a 56) després de fer un gran partit.

Les igualadines van sortir molt concentrades i van arribar al descans amb un avantatge d’11 punts (39 a 28). L’equip estava encadenant grans jugades d’atac i les visitants no les podien aturar. Al 3r període, el conjunt de Santa Coloma de Gramenet va fer un pas endavant i va començar a reduir la distància en el marcador. Al final del 3r quart, el conjunt de la capital de l’Anoia dominava per només 3 punts de diferència. Amb tot, a l’últim període les igualadines van estar molt eficients en atac i es van acabar imposant per 7 punts de diferència (63 a 56).

Aquest dissabte, l’Events CB Igualada femení visitarà la pista del SESE de Barcelona.