icon_radio

RÀDIO Destacats

BLOG

L’expert immobiliari, Jordi Marcè, ocuparà un dels llocs capdavanters de la llista de Junts per #Igualada

Així ho ha anunciat l’alcaldable de la formació, Marc Castells, aquest mateix dimarts a la tarda en roda de premsa. Jordi Marcè, president de la sectorial immobiliària de la Unió Empresarial de l’Anoia i gerent també de Finques Rambles, s’ha mostrat molt il·lusionat de formar part de Junts per Igualada i sumar noves idees per la ciutat.

Per la seva part Marc Castells ha explicat que Jordi Marcè és una persona entusiasta que coneix les dinàmiques econòmiques i urbanístiques del territori, i que donarà un impuls molt important a la candidatura. Castells no ha detallat quina posició ocuparà Marcè a la llista de la candidatura, però ha assegurat que serà en un lloc capdavanter, tot i que no tindrà cap competència urbanística.

Amb la presentació de Jordi Marcè, l’advocada i esportista, Carlota Carner, i de la professora Marisa Vila, Junts per Igualada ja ha donat a conèixer tres de les cares noves que ocuparan els llocs capdavanters de la llista de la formació de cara a les properes eleccions municipals del 26 de maig.

Castells anuncia que Igualada comptarà amb una subvenció de gairebé 900 mil euros per al projecte de l’alberg de Cal Maco

L’alcaldable de Junts per Igualada ha anunciat també en roda de premsa l’assignació d’aquesta subvenció per part del Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER) que permetrà millorar els serveis que presta als peregrins que fan el Camí de Sant Jaume o el Camí de Sant Ignasi al seu pas per la ciutat. La proposta també inclou la creació del Centre de Promoció Comarcal Turística, que s’ubicaria a la planta baixa de l’edifici. En les dues plantes restants hi estaria l’alberg amb una capacitat total de 50 llits. Amb aquest alberg, Igualada, que actualment no disposa de capacitat per acollir els peregrins que arriben a la ciutat, incrementarà aquesta oferta i es dotarà de més places de pernoctació, alhora que guanyarà un equipament de referència en el mapa de camis de peregrins i un element de projecció de la ciutat.

 

tornar_radioIgualada