icon_radio

RÀDIO Destacats

BLOG

L’experta en conciliació, Núria Chinchilla, serà la protagonista del quart Meeting UEA Inquieta

Aquesta iniciativa, organitzada per la Unió Empresarial de l’Anoia, tindrà lloc el proper dijous 21 de novembre, al vespre, a la Finca Can Macià. L’acte comptarà amb la ponència “Trencant sostres de ciment i de vidre” de Núria Chinchilla, experta en conciliació, gestió del temps, conflictes interpersonals i direcció en organitzacions familiarment responsables. L’objectiu de la trobada és promoure la reflexió sobre els sostres de vidre que la societat imposa a les dones i els de ciment, que són aquells autoimposats per cada persona.

El Meeting UEA Inquieta és l’acte acadèmic i social de referència de les dones empresàries, directives i/o professionals de la Catalunya Central. Una de les novetats d’aquest any  és que l’acte canvia de format i serà un sopar, amb posterior networking. L’objectiu d’aquesta iniciativa, oberta a tothom, passa per dinamitzar la comarca i potenciar el talent femení.

Per a més informació o inscripcions sobre el quart Meeting UEA Inquieta, que tindrà lloc el proper 21 de novembre, es pot consultar el web www.uea.cat  o enviar un correu electrònic a ueainquieta@uea.cat.

tornar_radioIgualada