icon_radio

RÀDIO Destacats

BLOG

L’Exquisit d’#Igualada guanya el “Joc de Cartes” de TV3

El restaurant de la capital de l’Anoia es va imposar als altres tres restaurants participants del programa d’aquest dimecres. L’Exquisit va ser escollit el millor restaurant de cuina tradicional catalana de Manresa i Igualada. El premi són 5.000 euros.

El participants del programa d’aquesta setmana han estat l’Escorxador d’Igualada, l’emblemàtic Golden de Manresa, i El Cau de l’Ateneu. L’Exquisit es va imposar amb una puntuació de 8,7, seguit d’El Cau de lAteneu amb un 8,1. L’Escorxador d’Igualada va finalitzar en la quarta posició, però obtenint un 6,4, en un projecte impulsat per gent jove que comença a fer els primera passos.

El guanyador es va saber al final del programa, quan el presentador Marc Ribas, davant l’edifici modernista de l’Escorxador, va anunciar el restaurant guanyador.

El propietari i xef de l’Exquisit, Carles Rodríguez, es mostrava molt content per la victòria, i apuntava que invertiria els diners en el seu restaurant. Per cert, i com a curiositat, el propietari de l’Exquisit va competir per Igualada, però ell és de Manresa.

tornar_radioIgualada