icon_radio

RÀDIO Igualada notícies vespre

BLOG

L’exregidor d’ERC, Joan Torras, presidirà el Consell Assessor del Bon Govern

El republicà, que va ser 8 anys regidor de l’Ajuntament d’Igualada a l’oposició i quatre més al govern, serà la persona encarregada de presidir aquest nou ens, que haurà de vetllar, entre d’altres, perquè s’apliqui correctament la llei de transparència i garantir els principis del bon govern, al consistori igualadí.

El president del Consell Assessor del Bon Govern serà un element independent del govern, que desenvoluparà la seva tasca amb llibertat, i que treballarà per tal d’apropar l’Ajuntament a la ciutadania.  Preguntant per la premsa sobre si havia comunicat aquesta decisió al seu partit, Joan Torras, ha assegurat que no ha dit res a ERC perquè entén que es tracta d’un tema personal.

El nou consell assessor estarà format per un president i per diferents membres, que poden ser regidors, tècnics municipals i assessors externs. El seu nomenament serà ratificat en la sessió plenària del mes de maig i, a partir d’aquí, se li encarregarà que proposi la resta d’integrants del consell i estableixi un primer pla de treball, orientat a obtenir les primeres conclusions al mes de juny del 2017.

tornar_radioIgualada