icon_radio

RÀDIO Igualada notícies vespre

BLOG

L’extècnic del Noia Toni Aranda substitueix María Fernández a la banqueta de l’Igualada Femení HCP

Toni Aranda és el nou entrenador de l’Igualada Femení Hoquei Club Patins en substitució de María Fernández, que ara fa uns mesos va anunciar a l’entitat que no continuaria.

María Fernández va arribar a Igualada l’any 2017 provinent del Gijón amb la intenció de començar un projecte ambiciós amb jugadores la majoria molt joves. Durant aquests tres anys, l’entrenadora asturiana ha dotat de personalitat una plantilla que ha aconseguit fer el salt a l’OK Lliga després de dues grans temporades.

Ara l’Igualada Femení l’entrenarà Toni Aranda, que durant les 5 darreres temporades ha fet les funcions de segon entrenador del Noia, a l’OK Lliga masculina. Igual que María Fernández, el nou entrenador de l’Igualada Femení també farà les funcions de director esportiu del club. El tècnic penedesenc ostenta experiència en la gestió i planificació d’equips base de diversos clubs catalans. Des de l’Igualada Femení han destacat que aquest fet “encaixa perfectament amb la dinàmica del club on, la formació de noves jugadores i la potenciació dels equips sèniors prenen la mateixa consideració”.

tornar_radioIgualada