icon_radio

RÀDIO Igualada notícies vespre

BLOG

L’exvicepresident del Parlament i històric dirigent del PSC, Antoni Dalmau, tancarà la llista d’ERC #Igualada

L’historiador, escriptor i durant molts anys destacat polític igualadí Antoni Dalmau tancarà la llista d’ERC Igualada de cara a les properes eleccions municipals del 26 de maig. Dalmau va ser durant anys un destacat dirigent del PSC i va ser President de la Diputació de Barcelona, diputat i Vicepresident del Parlament de Catalunya, regidor a l’ajuntament de Barcelona com a número 2 de Pascual Maragall i candidat a l’alcaldia d’Igualada. Antoni Dalmau, que va abandonar el PSC a l’any 2013 i posteriorment no havia participat en cap altra candidatura electoral, ha escrit també diverses  novel·les i assaigs polítics.

Dalmau ha fet pública la seva implicació amb els republicans en un article d’opinió titulat “En suport de l’Enric Conill i la llista d’ERC” en què assegura, en clara al·lusió a Igualada Som-hi, que ell no podria donar suport a grups polítics o coalicions que o bé han estat còmplices del que ha passat al país o bé es neguen a prendre partit i es mostren tebis o indiferents davant aquestes situacions.

Finalment, el número 21 d’ERC a Igualada, conclou que “Igualada no viu pas sola en el món, ni al marge dels problemes generals del país, de manera que tampoc no voldria un alcalde o un govern municipal que pretengui viure allunyat del moment crucial en què ens trobem. Segons Dalmau, estan en joc els drets individuals i col·lectius de tots els catalans, igualadins inclosos.

tornar_radioIgualada